Salade van brie met kabeljauw en verse vijgen
Ingrediënten (hoofdgerecht voor 2 personen / voor- of bijgerecht voor 4 personen)
  • 1 stuk brie in plakjes gesneden

  • 3 of 4 verse vijgen

  • 2 blikjes kabeljauw in olijfolie met knoflook (Briosa, La Rose of Ramirez)

  • 150 g gemengde sla

  • 1 eetlepel mosterd met zaadjes

  • 1 eetlepel balsamico azijn

  • 0,5 dl olijfolie

  • z...

Ingrediënten (hoofdgerecht voor 2 personen / voor- of bijgerecht voor 4 personen)
  • 1 stuk brie in plakjes gesneden

  • 3 of 4 verse vijgen

  • 2 blikjes kabeljauw in olijfolie met knoflook (Briosa, La Rose of Ramirez)

  • 150 g gemengde sla

  • 1 eetlepel mosterd met zaadjes

  • 1 eetlepel balsamico azijn

  • 0,5 dl olijfolie

  • zout en peper naar smaak

Bereidingswijze
  • Was de sla en doe deze in een schaal, samen met de gesneden brie, de kabeljauw (uitgelekt) en de in vieren gesneden vijgen. De olijfolie uit de blikjes kun je bewaren voor de dressing.

  • Maak een dressing van olijfolie (uit de blikjes en eventueel extra), mosterd en azijn en mix dit goed met een vork. Voeg naar smaak zout en (zwarte) peper toe.

  • Besprenkel de salade rijkelijk met de dressing en serveer.

Bom apetite!

Meer

Salade van brie met kabeljauw en verse vijgen  Er zijn geen producten in deze categorie.