Octopus in caldeirada met zoete aardappel en erwtjes
Ingrediënten (voor 2 personen)
  • 500 g zoete aardappel
  • 250 g erwten
  • 2 blikjes octopus in caldeirada (Ramirez)
  • 10 g gehakte peterselie
  • zout naar smaak
Bereidingswijze
  • Schil en snijd de zoete aardappelen in blokjes.

  • Kook de aardappelen en erwten apart in gezouten water en giet af als ze gaar zijn.

  • Meng de gekookte aardappe...

Ingrediënten (voor 2 personen)
  • 500 g zoete aardappel
  • 250 g erwten
  • 2 blikjes octopus in caldeirada (Ramirez)
  • 10 g gehakte peterselie
  • zout naar smaak
Bereidingswijze
  • Schil en snijd de zoete aardappelen in blokjes.

  • Kook de aardappelen en erwten apart in gezouten water en giet af als ze gaar zijn.

  • Meng de gekookte aardappelen en de doperwten met de octopus in caldeirada in een kom. Voeg naar smaak zout toe en bestrooi met de gehakte peterselie.

    In plaats van zoete aardappelen kun je dit gerecht ook met gewone aardappels maken.

Bom apetite!

Meer

Octopus in caldeirada met zoete aardappel en erwtjes  Er zijn geen producten in deze categorie.