Tonijn uit blik
Niet alleen de lekkerste maar ook de meest duurzame tonijn ter wereld!

De tonijn uit blik van de Blikjesfabriek is de Bonito tonijn: een kleine tonijnsoort die met name in de Atlantische Oceaan rondom Portugal en de Azoren veel voorkomt. Hier wordt de tonijn in het juiste seizoen met een hengel gevangen, zodat er geen sprake is van bijvangst (pol...
Niet alleen de lekkerste maar ook de meest duurzame tonijn ter wereld!

De tonijn uit blik van de Blikjesfabriek is de Bonito tonijn: een kleine tonijnsoort die met name in de Atlantische Oceaan rondom Portugal en de Azoren veel voorkomt. Hier wordt de tonijn in het juiste seizoen met een hengel gevangen, zodat er geen sprake is van bijvangst (pole & line methode). Daarnaast hebben onze blikjes tonijn internationale certificaten, zoals het Dolphin safe en Friend of the sea label.

De Blikjesfabriek heeft de lekkerste tonijn uit blik in verrassende smaken. Wat dacht u van tonijn met rozemarijn, venkel, basilicum of onze favoriet met molho cru: peterselie, knoflook, ui, zoete peper, paprika & witte wijnazijn? Dat wordt genieten!

Tonijn bevat veel voedzame bestanddelen, waaronder fosfor, seleen, vitaminen en eiwitten en draagt eraan bij dat het cholesterolgehalte op peil blijft. 100 gram tonijn bevat 1/7 deel van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid eiwit.
Kijk hieronder voor alle duurzame tonijn uit blik, in mooie grote filets.

Proef het verschil!
 
Bom apetite!
Meer

Tonijn uit blik  Er zijn 23 producten

per pagina
Toont 1 - 6 van de 23 items
Toont 1 - 6 van de 23 items