In Nederland eten we bijna altijd gerookte makreel. In Portugal wordt deze vis juist vers gegeten. Dit geeft de vis een totaal andere, maar ook heerlijke smaak! Wat dacht u van de combinatie met zongedroogde tomaten & oregano of citroen? De Blikjesfabriek heeft de lekkerste makreelfilets uit blik en deze zijn ook nog eens prachtig verpakt!Makree...
In Nederland eten we bijna altijd gerookte makreel. In Portugal wordt deze vis juist vers gegeten. Dit geeft de vis een totaal andere, maar ook heerlijke smaak! Wat dacht u van de combinatie met zongedroogde tomaten & oregano of citroen? De Blikjesfabriek heeft de lekkerste makreelfilets uit blik en deze zijn ook nog eens prachtig verpakt!Makreel is een rijke en overvloedige vissoort in Portugal. Samen met de sardine is makreel de meest gevangen vis in de Portugese wateren. De grote rijkdom van makreel is de hoge concentratie Omega-3 vetzuren. Bovendien is makreel een belangrijke bron aan vitamine-D, mineralen en eiwitten.Benieuwd naar deze smaakvolle vis uit blik? Kijk hieronder voor ons assortiment.Bom apetite!