Forel
Forel is een veel gebruikte vis in gerechten en dat is niet zo verwonderlijk. Het is rijk van smaak en makkelijk te bereiden. Truta (forel) komt met name voor in het noorden van Portugal. Truta de Barrosso (forel gevuld met gerookte ham & in spekvet gebakken), Truta em Escabeche (forel in Escabeche met o.a. laurier, tomaat, ui & paprika)...
Forel is een veel gebruikte vis in gerechten en dat is niet zo verwonderlijk. Het is rijk van smaak en makkelijk te bereiden. Truta (forel) komt met name voor in het noorden van Portugal. Truta de Barrosso (forel gevuld met gerookte ham & in spekvet gebakken), Truta em Escabeche (forel in Escabeche met o.a. laurier, tomaat, ui & paprika) zijn de bekendste Portugese gerechten. Truta com molho de tomate (forel in tomatensaus) wordt vaak in het gebied rond Serra da Estrela gegeten.
Bom apetite!
Forel is geen vette vis, maar rijk aan eiwitten, calcium, fosfor, mineralen, eiwitten en vitaminen. En beschikt bovendien over een hoge concentratie aan Omega-3 vetzuren.
Bom apetite!
De Blikjesfabriek heeft een heerlijke forel in Portugese Escabeche. Precies zoals u het in Portugal zou eten. Probeer bovendien eens de forelpaté in portwijn. Genieten op een toastje!
Meer

Forel  Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item