Horsmakreel
Horsmakreel is een vissoort die in Portugal steeds populairder wordt. In 2015 is de vangst met maar liefst 70% gestegen. In Portugal worden horsmakreeltjes carapaus of Jaquizinhos genoemd. In Portugal vindt u heerlijke gerechten met deze vis, zoals Jaquizinhos com arroz de tomate (kleine horsmakreeltjes met tomatenrijst) en Carapaus assados com ...
Horsmakreel is een vissoort die in Portugal steeds populairder wordt. In 2015 is de vangst met maar liefst 70% gestegen. In Portugal worden horsmakreeltjes carapaus of Jaquizinhos genoemd. In Portugal vindt u heerlijke gerechten met deze vis, zoals Jaquizinhos com arroz de tomate (kleine horsmakreeltjes met tomatenrijst) en Carapaus assados com molho à espanhola (gebakken horsmakreeltjes in Spaanse saus). De visjes worden met kop en staart gegeten!Net zoals sardines en makreel zijn horsmakreeltjes een rijke bron aan Omega-3 vetzuren. Bovendien zit de horsmakreel boordevol vitamine A, B1 en B2.Kijk hieronder voor ons assortiment.Bom apetite!
Meer
Horsmakreel
Er zijn geen producten in deze categorie.