Tuna Melt
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 2 blikjes tonijnfilet met rode paprika (of een ander blikje tonijn van Santa Catarina)
- kappertjes (1 tl)
- mayonaise (3 el)
- olijfolie (2 el)
- rode ui (gesnipperd)
- zongedroogde tomaatjes
- peper/zout/chilipeper
- basilicum (vers)
- Turks brood
- geraspte kaas (150 g)
- verse spinazie (verwarmd)
- pijnboompitjes
...
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 2 blikjes tonijnfilet met rode paprika (of een ander blikje tonijn van Santa Catarina)
- kappertjes (1 tl)
- mayonaise (3 el)
- olijfolie (2 el)
- rode ui (gesnipperd)
- zongedroogde tomaatjes
- peper/zout/chilipeper
- basilicum (vers)
- Turks brood
- geraspte kaas (150 g)
- verse spinazie (verwarmd)
- pijnboompitjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Meng de tonijn met de olijfolie, mayonaise, kappertjes, rode ui, zongedroogde tomaatjes, basilicum, chilipeper, zout & peper. Gebruik de olijfolie uit het blik.
- Snijd het Turks brood doormidden en beleg de bodem met het tonijnmengsel.
- Leg de bovenkant van het Turks brood er weer op en bestrooi deze met de geraspte kaas.
- Doe het brood in de oven en haal het eruit als de kaas gesmolten is.
- Garneer het brood met de spinazie, een beetje rode ui, zongedroogde tomaatjes & pijnboompitjes.
Bom apetite!
Meer
Tuna Melt
Er zijn geen producten in deze categorie.