Tuna Melt
Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 2 blikjes tonijnfilet met rode paprika
  • kappertjes (1 tl)
  • mayonaise (3 el)
  • olijfolie (2 el)
  • rode ui (gesnipperd)
  • zongedroogde tomaatjes
  • peper/zout/chilipeper
  • basilicum (vers)
  • Turks brood
  • geraspte kaas (150 g)
  • verse spinazie (verwarmd)
  • pijnboompitjes
Bereidingswijze
  • Verwarm de oven voor op 200°.
  • Meng de tonijn met...
Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 2 blikjes tonijnfilet met rode paprika
  • kappertjes (1 tl)
  • mayonaise (3 el)
  • olijfolie (2 el)
  • rode ui (gesnipperd)
  • zongedroogde tomaatjes
  • peper/zout/chilipeper
  • basilicum (vers)
  • Turks brood
  • geraspte kaas (150 g)
  • verse spinazie (verwarmd)
  • pijnboompitjes
Bereidingswijze
  • Verwarm de oven voor op 200°.
  • Meng de tonijn met de olijfolie, mayonaise, kappertjes, rode ui, zongedroogde tomaatjes, basilicum, chilipeper, zout & peper. Gebruik de olijfolie uit het blik. 
  • Snijd het Turks brood doormidden en beleg de bodem met het tonijnmengsel.
  • Leg de bovenkant van het Turks brood er weer op en bestrooi deze met de geraspte kaas.
  • Doe het brood in de oven en haal het eruit als de kaas gesmolten is.
  • Garneer het brood met de spinazie, een beetje rode ui, zongedroogde tomaatjes & pijnboompitjes.

Bom apetite!

Meer

Tuna Melt  Er zijn geen producten in deze categorie.