Sardientjespastei
Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 2 blikjes sardientjes in tomatensaus
  • 4 à 5 middelgrote aardappelen
  • 3 rode uien in stukjes gesneden
  • olijfolie
  • zout & peper
  • 75 gram geraspte kaas 
  • paneermeel
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bosje koriander 
Recept
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Kook de aardappelen en prak deze als ze gaar zijn.
  • Fruit de ui en voeg een b...
Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 2 blikjes sardientjes in tomatensaus
  • 4 à 5 middelgrote aardappelen
  • 3 rode uien in stukjes gesneden
  • olijfolie
  • zout & peper
  • 75 gram geraspte kaas 
  • paneermeel
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bosje koriander 
Recept
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Kook de aardappelen en prak deze als ze gaar zijn.
  • Fruit de ui en voeg een beetje zout & peper toe.
  • Voeg de sardines (samen met de tomatensaus) en de geprakte aardappelen toe. Meng alles goed door elkaar.
  • Doe het mengsel in een ingevette ovenschaal.
  • Voeg de geperste knoflook en de koriander toe.
  • Doe de geraspte kaas en de paneermeel erbovenop en voeg een scheutje olijfolie toe.
  • Zet de schaal in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten. 

Bom apetite!

Meer

Sardientjespastei  Er zijn geen producten in deze categorie.