Sardientjespastei
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 2 blikjes sardientjes in tomatensaus
- 4 à 5 middelgrote aardappelen
- 3 rode uien in stukjes gesneden
- olijfolie
- zout & peper
- 75 gram geraspte kaas
- paneermeel
- 2 teentjes knoflook
- 1 bosje koriander
Recept
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Kook de aardappelen en prak deze als ze gaar zijn.
- Fruit de ui en voeg een b...
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 2 blikjes sardientjes in tomatensaus
- 4 à 5 middelgrote aardappelen
- 3 rode uien in stukjes gesneden
- olijfolie
- zout & peper
- 75 gram geraspte kaas
- paneermeel
- 2 teentjes knoflook
- 1 bosje koriander
Recept
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Kook de aardappelen en prak deze als ze gaar zijn.
- Fruit de ui en voeg een beetje zout & peper toe.
- Voeg de sardines (samen met de tomatensaus) en de geprakte aardappelen toe. Meng alles goed door elkaar.
- Doe het mengsel in een ingevette ovenschaal.
- Voeg de geperste knoflook en de koriander toe.
- Doe de geraspte kaas en de paneermeel erbovenop en voeg een scheutje olijfolie toe.
- Zet de schaal in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten.
Bom apetite!
Meer
Sardientjespastei
Er zijn geen producten in deze categorie.