Makreel Sandwich
Ingrediënten (voor 1 persoon)
  • 1 blik makreelfilet met citroen
  • 6 el mayonaise (6 el)
  • sinaasappelrasp
  • sap van een halve sinaasappel
  • peterselie (2 el)
  • basilicum (10 blaadjes & een aantal blaadjes voor garnering)
  • zout & peper
  • 1 ciabatta
Ingrediënten (voor de salade)
  • olijfolie
  • sap van een halve sinaasappel
  • zout & peper
  • sinaasappel in partjes gesnede...
Ingrediënten (voor 1 persoon)
  • 1 blik makreelfilet met citroen
  • 6 el mayonaise (6 el)
  • sinaasappelrasp
  • sap van een halve sinaasappel
  • peterselie (2 el)
  • basilicum (10 blaadjes & een aantal blaadjes voor garnering)
  • zout & peper
  • 1 ciabatta
Ingrediënten (voor de salade)
  • olijfolie
  • sap van een halve sinaasappel
  • zout & peper
  • sinaasappel in partjes gesneden
  • bieslook (2 el)
  • 1 rode ui in ringen
  • veldsla
Bereidingswijze van de kruidenmayonaise
  • Meng de mayonaise, sinaasappelschil, sinaasappelsap, peterselie en basilicum in de blender. Voeg zout en peper naar smaak toe en pureer het goed.
  • Snijd het brood doormidden en besmeer beide kanten met een ruime hoeveelheid kruidenmayonaise.
  • Prak de makreel licht met een vork en beleg hiermee de ciabatta. Garneer met een paar blaadjes basilicum.
Bereidingswijze van de salade
  • Maak een dressing van olijfolie, het sap van een halve sinaasappel en gehakte bieslook.
  • Breng op smaak met zout & peper.
  • Mix de veldsla met de rode ui en de partjes sinaasappel en besprenkel dit met de dressing.
  • Serveer de salade naast de makreel sandwich.

Bom apetite!

Meer

Makreel Sandwich   Er zijn geen producten in deze categorie.