Makreelburgers
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 2 blikjes makreelfilet in (pittige) olijfolie
- 1 teentje geperste knoflook
- ½ fijngesnipperd uitje
- 1 gekookte aardappel
- ½ theelepel pimenton of pittige paprikapoeder
- 1 geklutst eitje
- 1 eetlepel kappertjes
- 3 fijngesneden zongedroogde tomaatjes op olie
- 3 eetlepels paneermeel
- 1 theelepel gedroogde oregano...
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 2 blikjes makreelfilet in (pittige) olijfolie
- 1 teentje geperste knoflook
- ½ fijngesnipperd uitje
- 1 gekookte aardappel
- ½ theelepel pimenton of pittige paprikapoeder
- 1 geklutst eitje
- 1 eetlepel kappertjes
- 3 fijngesneden zongedroogde tomaatjes op olie
- 3 eetlepels paneermeel
- 1 theelepel gedroogde oregano
- peper & zout naar smaak
Bereidingswijze
- Meng de blikjes makreelfilet (uitgelekt) met de overige ingrediënten tot een homogene massa, zoals bij gehakt gedaan zou worden.
- Vorm er burgers van en bewaar ze een half uur tot een uur afgedekt in de koelkast. Dan worden ze wat steviger en bakken ze fijner.
- Bak de burgers aan beide kanten 3 minuten in de koekenpan met een beetje boter en olijfolie.
Bom apetite!
Meer
Makreelburgers
Er zijn geen producten in deze categorie.