Makreelburgers
Ingrediënten (voor 4 personen)
Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 2 blikjes makreelfilet met zongedroogde tomaten & oregano in pittige olijfolie
  • 1 teentje geperste knoflook 
  • ½ fijngesnipperd uitje
  • 1 gekookte aardappel
  • ½ theelepel pimenton of pittige paprikapoeder
  • 1 geklutst eitje
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 3 fijngesneden zongedroogde tomaatjes op olie
  • 3 eetlepels paneermeel
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • peper & zout naar smaak
Bereidingswijze
  • Meng de blikjes makreelfilet (uitgelekt) met de overige ingrediënten tot een homogene massa, zoals bij gehakt gedaan zou worden.
  • Vorm er burgers van en bewaar ze een half uur tot een uur afgedekt in de koelkast. Dan worden ze wat steviger en bakken ze fijner.
  • Bak de burgers aan beide kanten 3 minuten in de koekenpan met een beetje boter en olijfolie.

Bom apetite!

Meer

Makreelburgers  Er zijn geen producten in deze categorie.