Zalmomelet
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 4 eieren
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 1 blik zalm met zongedroogde tomaten & oregano
- 4 sneetjes witbrood (licht geroosterd)
- 50 gram kruidenroomkaas
- 2 eetlepels verse kruiden, bijvoorbeeld peterselie, bieslook of dille
Bereidingswijze
- Klop de eieren los met zout & peper. Verwarm de margarine in een...
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 4 eieren
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 1 blik zalm met zongedroogde tomaten & oregano
- 4 sneetjes witbrood (licht geroosterd)
- 50 gram kruidenroomkaas
- 2 eetlepels verse kruiden, bijvoorbeeld peterselie, bieslook of dille
Bereidingswijze
- Klop de eieren los met zout & peper. Verwarm de margarine in een grote koekenpan en giet de eieren erin.
- Verdeel de zalm erover. Laat de omelet met deksel op de pan langzaam garen.
- Snijd de omelet in repen of steek er leuke vormen uit en leg ze op een geroosterde boterham.
- Versier met een toefje kruidenroomkaas en bestrooi met de verse kruiden.
Bom apetite!
Meer
Zalmomelet
Er zijn geen producten in deze categorie.