Zalmomelet
Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 4 eieren
  • eetlepel vloeibare margarine
  • 1 blik zalm met zongedroogde tomaten & oregano
  • sneetjes witbrood (licht geroosterd)
  • 50 gram kruidenroomkaas
  • eetlepels verse kruiden, bijvoorbeeld peterselie, bieslook of dille
Bereidingswijze
  • Klop de eieren los met zout & peper. Verwarm de margarine in een...
Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 4 eieren
  • eetlepel vloeibare margarine
  • 1 blik zalm met zongedroogde tomaten & oregano
  • sneetjes witbrood (licht geroosterd)
  • 50 gram kruidenroomkaas
  • eetlepels verse kruiden, bijvoorbeeld peterselie, bieslook of dille
Bereidingswijze
  • Klop de eieren los met zout & peper. Verwarm de margarine in een grote koekenpan en giet de eieren erin.
  • Verdeel de zalm erover. Laat de omelet met deksel op de pan langzaam garen.
  • Snijd de omelet in repen of steek er leuke vormen uit en leg ze op een geroosterde boterham.
  • Versier met een toefje kruidenroomkaas en bestrooi met de verse kruiden.

Bom apetite!

Meer

Zalmomelet  Er zijn geen producten in deze categorie.