Zalmsalade
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 2 blikjes zalmfilet
- 1 broccoli, in kleine roosjes
- 2 grote wortels
- 2 sinaasappels
- 1 granaatappel
- 2 eetlepels walnoot- of geroosterde sesamolie
- zout & peper
- 50 gram zaden- en notenmix, licht geroosterd
Bereidingswijze
- Laat de zalm uitlekken en breek de filet in grove stukken.
- Kook de broccoli 4 à 5...
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 2 blikjes zalmfilet
- 1 broccoli, in kleine roosjes
- 2 grote wortels
- 2 sinaasappels
- 1 granaatappel
- 2 eetlepels walnoot- of geroosterde sesamolie
- zout & peper
- 50 gram zaden- en notenmix, licht geroosterd
Bereidingswijze
- Laat de zalm uitlekken en breek de filet in grove stukken.
- Kook de broccoli 4 à 5 minuten in licht gezouten water. Spoel af met koud water zodat het snel afkoelt.
- Schrap de wortelen en gebruik een dunschiller om dunne plakjes te maken.
- Doe de broccoli en plakjes wortel in een schaal.
- Schil de sinaasappel en snijd in partjes. Gebruik alleen het vruchtvlees. Doe dit boven de schaal, zodat het sap opgevangen wordt.
- Voeg de granaatappel, olie en zalm toe. Voeg naar smaak zout en peper toe en schep voorzichtig om.
- Verdeel de noten en zaden over de salade.
Bom apetite!
Meer
Zalmsalade
Er zijn geen producten in deze categorie.