Zalmsalade
Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 2 blikjes zalmfilet
  • 1 broccoli, in kleine roosjes
  • 2 grote wortels
  • 2 sinaasappels
  • 1 granaatappel
  • 2 eetlepels walnoot- of geroosterde sesamolie
  • zout & peper
  • 50 gram zaden- en notenmix, licht geroosterd
Bereidingswijze
  • Laat de zalm uitlekken en breek de filet in grove stukken.
  • Kook de broccoli 4 à 5...
Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 2 blikjes zalmfilet
  • 1 broccoli, in kleine roosjes
  • 2 grote wortels
  • 2 sinaasappels
  • 1 granaatappel
  • 2 eetlepels walnoot- of geroosterde sesamolie
  • zout & peper
  • 50 gram zaden- en notenmix, licht geroosterd
Bereidingswijze
  • Laat de zalm uitlekken en breek de filet in grove stukken.
  • Kook de broccoli 4 à 5 minuten in licht gezouten water. Spoel af met koud water zodat het snel afkoelt. 
  • Schrap de wortelen en gebruik een dunschiller om dunne plakjes te maken.
  • Doe de broccoli en plakjes wortel in een schaal.
  • Schil de sinaasappel en snijd in partjes. Gebruik alleen het vruchtvlees. Doe dit boven de schaal, zodat het sap opgevangen wordt. 
  • Voeg de granaatappel, olie en zalm toe. Voeg naar smaak zout en peper toe en schep voorzichtig om.
  • Verdeel de noten en zaden over de salade.

Bom apetite!

Meer

Zalmsalade  Er zijn geen producten in deze categorie.