Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /mnt/web018/d0/14/54426114/htdocs/Prestashop_01/modules/smartblogrelatedposts/smartblogrelatedposts.php on line 65 WAT MAAKT ONZE BLIKJES VIS ZO BIJZONDER?

WAT MAAKT ONZE BLIKJES VIS ZO BIJZONDER?

WAT MAAKT ONZE BLIKJES VIS ZO BIJZONDER?

Vis uit blik is vis uit blik, toch?

Niets is verder van de waarheid. In werkelijkheid bestaat er een enorm verschil tussen de verschillende merken vis uit blik in de markt.

Jammer genoeg heeft vis uit blik, over het algemeen, geen goed imago bij het publiek. Dat komt voornamelijk door het beperkte aanbod van hoog kwalitatieve producten in de supermarkt. Vaak wordt ingeblikte vis gezien als goedkoop, droog en beperkt in bereidingsmogelijkheden. Een blikje sardientjes of tonijn wordt alleen opengetrokken als thuis niets meer te eten valt. Toch kan vis uit blik ontzettend lekker en veelzijdig zijn.

De vis uit onze blikjes wordt op een duurzame manier én in het juiste seizoen gevangen, wanneer de kwaliteit van de vis op zijn best is, en dat kun je heel goed proeven. Bovendien wordt de vis vrijwel direct na de vangst ingeblikt, zodat de voedingsstoffen bewaard blijven. Door de geavanceerde conserveringsmethoden zijn er geen conserveringsmiddelen nodig. De vis wordt nog steeds gevangen op een traditionele manier, waardoor duurzame visserij gewaarborgd is. Ook het inblikken van de vis is een heus ambacht en wordt grotendeels met de hand gedaan, waardoor alleen maar de beste vis gebruikt wordt. En als laatste, maar minstens even belangrijk, de olijfolie in het blikje is van hoge kwaliteit en kan ook in het gerecht worden gebruikt.

Momenteel bevat het assortiment van De Blikjesfabriek ruim 13 vissoorten in meer dan 70 verschillende smaken, allemaal afkomstig uit Portugal. Door hun eeuwenoude visconservencultuur weten de Portugezen als geen ander hoe je de beste vis combineert met de mooiste kruiden & specerijen. Wat dacht je van gerookte mosselen in olijfolie, makreelfilet met zongedroogde tomaten & oregano, forelfilet in Escabeche of sardientjes zonder huid en graat met citroen & basilicum? En dit is slechts een greep uitn het assortiment.

Vergeet het oude beeld van vis uit blik. Ingeblikte vis is helemaal van deze tijd én lekkerder dan ooit!

Proef het verschil!

Bom apetite.

667Opmerkingen